2014. augusztus 18., hétfő

Mosolygó fogacskák pályázat-Fogápolási kezdőcsomag általános iskoláknak


Pályázók köre: Magyarországi általános iskolák.
Pályázat témája: A gyermekek helyes fogápolása.
Benyújtási határidő: 2014. szeptember 30.



Pályázat célja: A dm drogerie markt idén első alkalommal hirdeti meg a "mosolygó fogacskák" pályázatot, amelynek célja, hogy szakemberek segítségével, edukációs jelleggel felhívja a nyilvánosság, főleg a szülők és a pedagógusok figyelmét arra, hogy a helyes fogápolás már az első tejfogak előbújásától kezdve kiemelten fontos. A pályázat kiírásában és elbírálásában a dm drogerie markt partnere a Gyermekeink Egészséges Fogaiért Közhasznú Alapítvány.
A dm Kft. és az alapítvány várja olyan magyarországi általános iskolák jelentkezését, akik azonosulni tudnak a "mosolygó fogacskák" program célkitűzéseivel, gondot fordítanak a gyermekek megfelelő fogápolására, és szívesen vennék ehhez mind a termékbeli, mind pedig a szakmai támogatást.

Elérhető támogatás:
A dm Kft. és a Gyermekeink Egészséges Fogaiért Közhasznú Alapítvány maximum 10 000 csomag, első osztályos diáknak biztosítja a fogápolási kezdőcsomagot valamint hasznos oktató anyagot. (Nyertes iskolánként csak az első osztályos gyerekek kapnak ajándékcsomagot! A csomag tartalma 1 db colgate gyermekfogkefe, 1 db 19 ml-es colgate fogkrém, 1 db fogkefefej tartó, 1 db fogmosó pohár, 1 db fogápolási tanácsokat tartalmazó füzet, 1 db tükörre ragasztható matrica.)

Fődíj: Házhoz megy a fogtündér! Fogászati szűrés a nyertes iskola összes 1. évfolyamos diákjának, amelyet várhatóan 2014. október 15-én egy mozgó fogászati busz segítségével, az iskolában tartunk! Hogy a gyerekek ne féljenek többet a fogorvostól!

A pályázati kiírás: 
A dm Kft. és a Gyermekeink Egészséges Fogaiért Közhasznú Alapítvány Rajzpályázatot hirdet, amelyre várja bármely magyarországi székhellyel rendelkező általános iskola 1.osztályos tanulóinak rajzait az alábbi témakörökben:
1. Találkozás a fogtündérrel!
2. Te hogyan képzeled el a fogtündért és a fogmanót?
3. Rajzold le, te mit tanácsolsz, hogyan mossanak fogat a gyerekek!
A rajzpályázatra nevezni lehet tetszőleges technikával (montázs, fotók felhasználása, textilmunka, zsírkréta, papírkivágás, stb.) elkészített A4-es méretű rajzokkal.

A pályázatok benyújtásának módja, helye: A pályázatra jelentkezni a jelentkezési lap pontos kitöltésével és beküldésével lehet. A jelentkezési lap mellé csatolni kell a pályázatra jelentkezettek rajzát/rajzait.

A jelentkezési lapot és a pályázati anyagot elküldheti e-mailben a mosolygofogacskak@egyszervolt.hu email címre, vagy "mosolygó fogacskák-pályázat" jeligével postai úton az alábbi címre:
4Kids Meseportál Kft., 1124 Budapest, Apor Vilmos tér 25-26., valamint a http://www.mosolygofogacskak.hu oldalon keresztül online.
Kizárólag pontosan és olvashatóan kitöltött jelentkezési lapokat tudunk elfogadni!


Bővebb információ:
T: +36-1-214-1414, H-P: 9.00-17.00 között
E-mail: mosolygofogacskak@egyszervolt.hu
Pályázati dokumentáció tartalma:
- jelentkezési lap
- a pályázatra beadott rajzok.

Pályázók köre: Magyarországi általános iskolák 1. osztályos tanulói.

A pályázat elbírálásának kritériumai:
- 1. évfolyamos gyerekek pályázhatnak;
- minden iskolából, minden 1. osztályos tanuló csak 1 rajzzal pályázhat, azaz az iskola maximum az első osztályos gyerekek számának rajzaival pályázhat;
- az 1. osztályos tanulók milyen arányban vettek részt a pályázaton?
- az iskola címéről beérkezett pályaművek kerülnek elbírálásra;
- diákok csak az iskola keretein belül pályázhatnak. Egyéni jelentkezéseket nem tudunk befogadni!
- a megadott témákhoz mennyire kapcsolódik a rajz;
- a jelentkezések a pályázat lezárását követően beérkezési sorrendben kerülnek elbírálásra;
- postai úton történő jelentkezés esetén a postára adás dátuma a mérvadó.

Pályázatok értékelése: A benyújtott pályázat a beérkezés után regisztrálásra kerül. Amennyiben a jelentkezési lap megfelelően van kitöltve és a pályázó csatolta a pályaműveket, akkor a pályázatok elbírálása a fentiekben feltüntetett szempontoknak megfelelően történik. A döntés végleges, jogorvoslatnak helye nincs. A legkreatívabb pályázatokat a http://www.mosolygofogacskak.hu oldalon, a dm facebook oldalán a vállalat közzé teszi, valamint active beauty magazinjában a pályázó iskola vezetőjével készített riport formájában publikálja.
A pályázati döntés várható időpontja: 2014. október 08.
Értesítés a döntésről: 2014. október 08-15. között várható.
A döntésről a jelentkezők e-mailben kapnak tájékoztatást.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése