2014. február 10., hétfő

Pályázati felhívás a gyógyítást, gondozást vagy rehabilitációt szolgáló eszköz, gép vagy berendezés megvásárlásához nyújtandó támogatás igénylésére

Kiíró: VICTORIA A GYERMEKEKÉRT Egészségvédelmi Közhasznú Alapítvány
Beadási határidő: 2014. március 10
Igényelhető támogatás összege: bruttó 1 millió Ft


A pályázat tárgya
A pályázat keretében az alapítvány egyszeri, vissza nem térítendő támogatást nyújt a kiválasztott kórházak, intézmények részére a megelőzést, gyógyítást, gondozást, rehabilitációt szolgáló vagy ápolási, gondozási körülményeket javító eszköz, gép, berendezés megvásárlására.

Kik pályázhatnak?
A VICTORIA A GYERMEKEKÉRT Egészségvédelmi Közhasznú Alapítvány pályázatán részt vehetnek a köz érdekében tevékenykedő gyermekkórházak, gyermekgondozó intézmények és hátrányos helyzetű gyermekeket segítő intézmények, legyenek azok bármilyen jellegű és bármilyen fenntartású intézmények. Pályázhatnak továbbá általános kórházak, feltétel azonban, hogy a megpályázandó összeg kizárólag a kórház gyermekosztályán használandó gép, berendezés vagy eszköz vásárlására fordítható.

A támogatás összege és felhasználása

Az alapítvány a nyertesekkel kötendő „Támogatási szerződés” keretein belül folyósítja az elnyert összeget a nyertes pályázóknak vagy közvetlenül a nyertes pályázó által megvásárolni kívánt eszköz beszállítójának. 

Egy-egy pályázó maximum bruttó 1 millió Ft összegig nyújthat be pályázatot és egy pályázó maximum egy pályázati anyagot nyújthat be. A pályázati összegnek nincs minimum alsó határa.


További információ emailben vagy postán
gyongyi.kokeny@victoriaagyermekekert.hu

Dunakeszi, 2013. szeptember 2.
»VICTORIA A GYERMEKEKÉRT«
Egészségvédelmi Közhasznú Alapítvány
Kuratóriuma

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése