2013. június 27., csütörtök

Számítógép Álom 2013 – számítógép pályázat családoknak



Számítógépet kapnak rászoruló családok!

MÁTRIX Közhasznú Alapítvány


Beadási határidő: 2013. július 4.


Támogatás célja:

A MÁTRIX Közhasznú Alapítvány felzárkóztatást és esélyegyenlőséget biztosító támogatói programja révén 2013-ban is ötven rászoruló családban élő, 10-14 év közötti gyerek kap komplett (használt, de még használható) számítógépet. 


Pályázók köre:

A támogatásra jelentkezhet minden olyan 10-14 év közötti gyermek (tanára által), akinek 2 vagy több kiskorú testvére van, tanulmányi átlaga a 4-est eléri, otthonában nincs használható számítógép.


A pályázatnak a következőket kell tartalmaznia:

szülõi / gondviselői aláírással nyilatkozni kell a hátrányos helyzetről, mellékelni kell a gyermek 2013-ban keltezett félévi vagy év végi bizonyítványát. A pályázó gyermek osztályfőnökének feladata, hogy egységes szerkezetbe foglaltan a szülői nyilatkozatot és a gyermek tanulmányi eredményét bemutató bizonyítvány iskola által hitelesített másolatát be küldje az alapítvány címére (a pedagógus a pályázatot beküldő személy).


További feltételek:

A 2013-as “Számítógép Álom” programban idén is a félévi vagy az év végi bizonyítvánnyal lehet pályázni. Egy pályázathoz elég csak az egyik bizonyítvány másolatát elküldeni. Egy évben, egy diák csak egy alkalommal vehet részt az adományozó programban.
A támogatói program kapcsán minden hatályos információt (beleértve az eredményhirdetést, az egyéb keletkezett információkat is) a www.angyali.hu oldalán teszi közzé.
A program (a több tízszeres túljelentkezés végett) igyekszik a legrászorultabbakat számítógéphez segíteni.


Bővebb információk: 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése